خانه / دوره‌ها و سخنرانی‌ها / بررسی تهدید بیوسایبرنتیک پاندمی کووید-۱۹ از منظر مطالعات راهبردی

بررسی تهدید بیوسایبرنتیک پاندمی کووید-۱۹ از منظر مطالعات راهبردی

نشست علمی فرهنگ‌سرای عترت مورخ ۱۴ آبان ۱۳۹۹ با موضوع:

«بررسی تهدید بیوسایبرنتیک پاندمی کووید-۱۹ از منظر مطالعات راهبردی»

محورهای موضوعی:
– چیستی تهدیدات بیوسایبرنتیک
– چرا کووید-۱۹ تهدید بیوسایبرنتیک است؟
– ماهیت پاندمی کووید-۱۹ (چیستی)
– اهداف پاندمی کووید-۱۹ (چرایی)
– روش انتشار و مدیریت کووید-۱۹ (چگونگی)
– پاندمی کووید-۱۹، راهبرد جریان صهیونیسم برای پیروزی در جنگ جهانی چهارم و استقرار نظم نوین جهانی مبتنی بر دانش سایبرنتیک

مدت زمان: ۱۰۵ دقیقه

دریافت صوت نشست علمی

همچنین ببینید

انتخابات و پرسش‌های پرتکرار

📢 بشنوید 🔶🔹 انتخابات و پرسش‌های پر تکرار🔹🔶 💢 محورهای موضوعی تبیین جایگاه تمدنی انتخابات …

۷ دیدگاه

  1. عبدالله پور محمد

    سلام. از مطالب مفید حضرتعالی استفاده کردم. سوالی که مطرح است این است که اگر هدف اشاعه این ویروس ایران است چرا کشورهای دیگر هم به شدت درگیر این قضیه هستند. از جمله کشور یا کشورهای طراح این ویروس لطفاً پاسخ دهید

    • شکوهیان‌راد

      با سلام؛
      همواره تأکید بر این بوده که ایران هدف غایی است، نه تنها هدف و این گزاره نیز مستند است به متون مهم و قابل توجهی که در سال‌های گذشته از سوی جریان صهیونیست جهانی انتشار یافته است. ضمن آنکه اگر این رخداد فقط در ایران می‌بود، همین پرسش برای شما و سایرین مطرح نمی‌شد و همچنین ایران می‌توانست به‌صورت حقوقی از عاملان آن دریافت خسارت و غرامت نماید.
      کشورهای عامل نیز خصوصاً آمریکا و اروپای غربی، از حیث تحلیل‌های کمی و کیفی کاملاً متفاوت از وضعیتی هستند که در ایران رخ داده است. اولاً از حیث سرانه باید به آمارها توجه کرد و توجه کنید که آمار خام مبنای قضاوت و تصمیم نیست. ثانیاً بررسی و تحلیل کیفی آمار فوتی‌ها از منابع رسمی این کشورها مانند آمریکا حاکی از آن است که جریان فوت بصورت هدایت شده پیش می‌رود. برای مثال در آمریکا عموم فوتی‌ها از حیث سنی بالای ۶۵ سال، از حیث سلامتی دچار بیماری‌های صعب‌العلاج و خاص و از حیث نژادی، سیاه‌پوست هستند.

  2. سلام آقای شکوهیان راد

    بنده با گوش دادن به صوت جلسه بیشتر برداشت بیوتروریستی از داستان داشتم تا بیوسایبرنتیک.
    در مجموع بسیار عالی بود.

    خدا قوت

  3. محمود آشورزاده

    سلام. سخنرانی نیمه شعبان شما رو شنیدم که هنوز در سایت قرار داده نشده است. می فرمایید داروی فاویپیراویر کارایی ندارد و در حال آزمایش بودند. اما افرادی که مریض شده اند و از این دارو استفاده کرده اند کاملا راضی بودند و درمان شده اند. به نظر نمی رسه که این مطلب شما افراطی بیان شده؟

    • شکوهیان‌راد

      با سلام،
      اصل تأکید بر داروی رمدسیویر است. اما فاویپراویر نیز در کنار آن استفاده شده است.
      ضمن آنکه بیان این مطلب یک تحلیل نیست بلکه بر اساس دو سند رسمی از وزارت بهداشت است که حاصل استفاده از این داروها را «مرگ و میر کلی» توصیف کرده است:
      ۱- https://www.tasnimnews.com/fa/news/1399/07/26/2370781
      ۲- https://fa.irct.ir/trial/46930

  4. محمود آشورزاده

    سلام.
    در مورد ویروس کرونا کلا اینطور گفته می شه که ویروس درمان نداره و فقط باید دوره اش بگذرد. اگر مردم چین تونستن با این ویروس مقابله کنند به منزله درمان نیست بلکه تونستن با قوی کردن بدن یا روشی دیگه انتشارش رو کم کنند یا قدرتش رو از بین ببرند.
    موضوع بعدی اینه که در زمان حکومت عثمانی تجهیزات پیشرفته الان نبود که بتونن ویروسی درست کنند که قدرت انتشار بالا داشته باشه و کشنده هم باشه. بنابراین سخت میشه قبول کرد که ویروس اسپانیایی ساخته دانشمندان انگلیسی باشه. می تونه یک شانس برای انگلیس محسوب بشه که همزمان با عثمانی ها این ویروس انتشار پیدا کرد و باعث شد حکومت عثمانی ضعیف بشه. البته این نکته هم مطرح هست که اگر چه حکومت عثمانی ضعیف شد ویروس تعداد زیادی کشته در انگلیس هم بجا گذاشت.

    • شکوهیان‌راد

      سلام
      ۱- در درمان بیماری‌ها، روش تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل عوامل بیماری‌زا، خودش یکی از روش‌های درمانی است و بطور اتفاقی رقم نمی‌خورد. تقویت بیمار در برابر بیماری نگاهی است که در عموم مکاتب طبی چند هزار ساله از جمله طب چینی و ایرانی وجود دارد
      ۲- ادعا بر این نبوده که بریتانیا، عامل بیماری را ساخته بلکه اسناد غرب حاکی از آن است که توانسته یک عامل بیماری‌زا را بطور تقریبی مدیریت کند. لازم به ذکر است تلفات خود بریتانیا در این پاندمی کم نبوده اما از بیان آن خودداری کرده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *